Online tanulás az OkosTanárral - hogy működik?

Az OkosTanár oldalra úgy tekints, mint egy tanárokat, oktatókat megjelenítő katalógusra. Nem képzést, tanfolyamot kínálunk, hanem tanárt, oktatót.
Az Oktatók böngészése menüre kattintva válassz ki néhány szimpatikus oktatót a találati listáról.

Az oktatók nevei alatt látható ikonok a következőt jelentik (balról jobbra):

  • Átlagos válaszidő
  • Szabad órák száma
  • Hozzászólások száma

A kiválasztott oktatók adatlapján olvasd el a bemutatkozót.
A bemutatkozó szöveg alatt láthatod, hogy az oktató mely korosztálynak, milyen bemeneti szinten vállal oktatást, valamint láthatod mellette látható táblázat kékkel jelölt rubrikáiból azt is áthatod, mikor szabad a választott oktató.

A legfontosabb lépésben pedig vedd fel a kapcsolatot a kiszemelt oktatóval.

A kapcsolatfelvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ehhez kattints az oktató adatlapján található sárga keretes gombra, majd a felugró ablakban add meg a neved, e-mail címed, írj üzenetet, majd kattints a Küldés gombra.
A sikeres üzenetküldés után a rendszer automatikusan átirányít a beszélgető felületre, ahol követheted majd az oktató és közötted történő csevegést. Erről az e-mail címedre értesítést is fogsz kapni, az abban található linken keresztül bármikor elérheted a beszélgetést.
Oktatóink általában gyorsan szoktak reagálni az új üzenetekre, ezért kövesd figyelemmel a postafiókodat, mivel minden új üzenetről e-mail értesítést fogsz majd kapni.

Beszéljétek át a részleteket, váltsatok át a megbeszélt platformra (Skype, Zoom, Messenger, Meet) és kezdődhet az online tanulás! A fizetéssel kapcsolatos kérdések minden esetben diák és oktató egyedi megegyezése alapján történik, ebbe a mi nem kívánunk beleszólni. Tudnod kel, hogy az oktatások után az oldalunk semmilyen jutalékot nem kap. Az oktatóink mindössze a profiljuk megjelenéséét fizetnek tagsági díjat, más költségük nincs. Bevett szokás az óradíjak átutalásos fizetése az oktatók számára.