Mi kell a regisztrációhoz?

Az OkosTanár minden pedagógust, oktatót szívesen vár, akinek van eladható szintű tudása. Fontos számunkra, hogy szakképzett tudással rendelkező csapatot építsünk, ezért örömmel vesszük, ha bemutatkozó soraidban leírod, milyen területen milyen szintű szakképzettséget szereztél, milyen pedagógiai tapasztalattal rendelkezel.

Bár az is igaz, hogy a digitális térben a fiatalok is birtokolhatnak piacképes szaktudást! Ezért nem zárjuk ki őket a regisztráció lehetőségéből. Több, mint 20 éve tapasztalom, hogy a diploma, a végzettség mennyire fontos, de azt is, hogy a tudás az pedig még inkább! Nem kérünk a leendő oktatóinktól semmilyen dokumentumot vagy igazolást a tudásukra vonatkozóan. Alapelvünk, hogy aki rendelkezik olyan szintű tudással, amely más számára hasznos lehet, szívesen látjuk oktatóink között! 

Az OkosTanár a világ bármely pontjáról elérhető, így akárhonnan lehet regisztrálni. Még dolgozunk az angol nyelvű változaton, ezért elsősorban magyar ajkú oktatóink vannak. A regisztráció ingyenes, profilt bárki létrehozhat! A nevedre, e-mail címedre és egy választott jelszóra lesz szükségünk mindösszesen.

Fontos tudni, hogy a regisztrált profil még nem jelenik meg a weboldalon, ugyanis a honlapunkon való megjelenés tagdíj befizetéséhez kötött. Így tehát a regisztrációt követően érdemes időt fordítani az adatlap megfelelő kitöltésére! Ha minden szempontból megfelelő, csak akkor kell befizetni a tagdíjat.

Hajrá! Regisztrálok

Hova tovább?

Tudj meg többet rólunk!
Mennyire nyereséges az online oktatás?
Mit nyújt nekem a OkosTanár?
Oktatás, adófizetés és számlázás?
Oktatók böngészése