ÁSZF

Kérjük figyelmesen olvasd végig az alábbi feltételeket

A OkosTanár.hu-n megjelenő, nem a weboldal üzemeltetői által írott tartalmakért nem vállalunk felelősséget. Azok valódiság tartalma a felhasználó belátásán múlik!

 • A OkosTanár.hu honlap működése során a rendelkezésére álló minden eszközzel védi a látogatói és ügyfelei személyes jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásait.
 • A OkosTanár.hu legtöbb szolgáltatásainak használatához szükséges a felhasználók regisztrálása, amely során a felhasználóktól személyes illetve meghatározott esetekben különleges adatokat kérünk. A regisztráció teljesen önkéntes.
 • A weboldalt üzemeltető az így kapott személyes, valamint különleges adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva, annak megfelelően kezeli a felhasználók személyes valamint különleges adatait, úgy hogy azok harmadik fél számára nem hozzáférhetők.
 • A regisztrációval a felhasználó hozzájárul adatai kezeléséhez. Oldalunk lehetőséget biztosít hírlevél igénylésére is, amely hasznos információkkal szolgál, ehhez azonban szükséges a felhasználó regisztrálása (adatvédelem lásd fentebb). Kérés esetén töröljük a felhasználót a hírlevél-küldő adatbázisból, erre azonban lehetőséget biztosít a weboldal is.
 • Bejelentkezést követően az Adatok módosítása fülön külön lehet jelölni a Hírlevelek és E-mail értesítők beállításait. A OkosTanár.hu-ra regisztrálók elfogadják, hogy a weboldal tulajdonosai felhasználhatják az adatokat statisztikai és felmérési célokra, továbbá fenntartják a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására is, amelyről nem kötelesek értesíteni a felhasználókat.
 • Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak. Örömmel vesszük, ha látogatóink megosztják velünk az oldallal kapcsolatos véleményüket, legyen az pozitív vagy negatív. Továbbá köszönettel fogadjuk a OkosTanár.hu-val kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket. A OkosTanár.hu adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különösen az alábbiakkal:
  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény ; Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény.
 • A weboldalon elérhető információk tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy aktualitásukat vesztik! Konkrét kérdésekkel kapcsolatban a naprakész válaszokért cserébe kérjük látogatóinkat, hogy a kapcsolatfelvételen keresztül intézzenek hozzánk kérdéseket.
 • A weboldal minőségi üzemeltetésének érdekében harmadik féltől származó alkalmazásokkal tartunk adatcserét. A weboldal használói elfogadják, hogy anonim adatokat közlünk a következő termékek üzemeltetőivel:

Weboldalunkon keresztül néhány szolgáltatás felé nem anoním adatokat közlünk, mint:

A bankkártyás fizetések esetében weboldalunk nem tárol bankkártya adatokat, mindösszesen a tranzakció egyéb adatait naplózza.
Az online fizetések esetében (legyen az Barion Payment Zrt. vagy PayPal Ltd. szolgáltatásain keresztüli) a jóváírás azonnal megtörténik és a vásárolt szolgáltatás maximum 30 percen belül jóváírásra kerül.
A Barion Payment Zrt. szolgáltatásán keresztüli vásárlás esetén lehetőség van rendszeres fizetési megbízást adni, amely szerint a tagság lejáratakor az oktató automatikusan terhelve lesz 3000 Forint / tárgy összeggel, amiért cserébe további +1 hónap tagságot kap.
Figyelem: a terhelendő összegre nincsenek hatással a kedvezményes időszakok vagy kuponok!
A rendszeres megbízású fizetés a Tagdíj és Státusz oldal Tagsági díj befizetése ablakban érhető el amennyiben a Bankkártyás fizetés opciót választotta.
Ezt a rendszeres megbízást a Tagdíj és Státusz oldal Tagsági állapot szekciójában lehet lemondani a "lemondás" linkre kattintva. Ezt követően az oktató fizetési kötelezettsége törlődik. Az automatikus fizetés után kiállított számlakivonaton a "Barion Payment Zrt." felirat fog szerepelni!

Impresszum és Üzemeltetés

A weboldalt üzemeltető adatai:

 • Tulajdonos és üzemeltető: Gólyavár Miskolc Kft.
 • Székhely: 1152 Budapest, Illyés Gy. u. 2-4. A.ép./fszt.7.
 • Adószám: 14855951-2-42
 • Bankszámlaszám: 12037001-01246206-00100006
 • Illetékes kamara: Pest Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara
 • Kapcsolatfelvétel

A weboldal tárhelyét biztosítja: Maxer.

Gólyavár Miskolc Kft.
Miskolc, 2020. május 25.